Taalpromotie

Open aanbod voor secundaire scholen

22/03/23

In 2023 ontwikkelt vzw ‘de Rand’ een open aanbod voor leerkrachten, directies en andere medewerkers van secundaire scholen in de 35 gemeenten van het arrondissement Halle-Vilvoorde.

Sinds 2022 ondersteunt vzw ‘de Rand’ in opdracht van minister Ben Weyts, bevoegd voor de Vlaamse Rand, de secundaire scholen in de Vlaamse Rand en Halle. De scholen krijgen ondersteuning op maat in taalbeleid, ouderbeleid en oefenkansen Nederlands voor de leerlingen.

Vanaf nu kunnen leerkrachten, directies en andere medewerkers van scholen in het arrondissement Halle-Vilvoorde zich inschrijven voor een open aanbod. 

Het aanbod dit voorjaar:

 

Het team taalpromotie organiseert ook webinars en infosessies die breder gaan dan onderwijs. Ook daar zijn medewerkers van secundaire scholen welkom. Lees meer.

Meer nieuws

 • inspiratiedag Vlaamse Rand

  Tweede inspiratiedag Vlaamse Rand

  04/05/23

  Het Agentschap Binnenlands Bestuur nodigt je uit voor de tweede inspiratiedag Vlaamse Rand op dinsdagnamiddag 20 juni in CC ’t Bolwerk in Vilvoorde.

 • vzw 'de Rand'

  Jaarbeeld 2022

  16/04/23

  We hebben het voorbije jaar niet stilgezeten. We schreven, organiseerden, informeerden, investeerden, renoveerden, fietsten, liketen ... Kortom, het hele team van vzw 'de Rand' heeft er een productief jaar van gemaakt. Aan de hand van een 40-tal cijfers, feiten en weetjes blikken we terug op de hoogtepunten van 2022.

 • Studiedag 'Onderwijs in de Rand'

  22/03/23

  BRIO organiseert op woensdag 19 april een studiedag in GC de Moelie in Linkebeek.