Taalpromotie

Open aanbod infosessies en webinars

06/02/23

Wil je zelf graag je kennis uitbreiden? Wil je vrijwilligers, begeleiders of andere partners versterken? Goed nieuws: dit voorjaar kan je bij ons infosessies en webinars volgen. Noteer de data al in je agenda of op je kalender. Hou onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

kalender en zandloper

Ons programma voor het voorjaar:

 • Maandag 24 april 2023 van 14.00 tot 15.15 uur: webinar 'Hoe leren volwassenen Nederlands?' - krijg informatie over mogelijke drempels in het leerproces & tips over hoe je als Nederlandstalige kan helpen - via Teams

 

 

Je kan die dag voor 1 van beide infosessies inschrijven, of voor allebei. 

 

 • Woensdag 10 mei 2023 van 19.00 tot 20.15 uur: webinar 'Duidelijk geschreven taal' - leer hoe je de schriftelijke communicatie in je club, vereniging of organisatie eenvoudiger kan maken - via Teams 

Vragen? taalpromotie@derand.be

De infosessies en webinars zijn gratis. 

 

Meer nieuws

 • Studiedag 'Onderwijs in de Rand'

  22/03/23

  BRIO organiseert op woensdag 19 april een studiedag in GC de Moelie in Linkebeek.

   

 • Taalpromotie

  Open aanbod voor secundaire scholen

  22/03/23

  In 2023 ontwikkelt vzw ‘de Rand’ een open aanbod voor leerkrachten, directies en andere medewerkers van secundaire scholen in de 35 gemeenten van het arrondissement Halle-Vilvoorde.

 • Vacature

  GC de Lijsterbes zoekt conciërge/uitbater voor zijn gezellige café

  06/03/23

  Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor het café in gemeenschapscentrum de Lijsterbes in Kraainem. Het café is een belangrijke pleisterplaats in het hart van ons gemeenschapscentrum. Ons eigen programma en de activiteiten van verenigingen leveren een aardige klantenbasis, maar we willen dat het café van de Lijsterbes ook op zichzelf een succesvolle horecazaak is. De basisuitrusting van het café is aanwezig, het appartement voor de conciërge staat ter beschikking … Voor het ondernemerstalent rekenen we op jou. We verwachten dat het café onze bezoekers en verenigingen goed bedient, maar daarnaast is er heel wat ruimte om je eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan open voor nieuwe suggesties!