Taalpromotie

Open aanbod infosessies en webinars

06/02/23

Wil je zelf graag je kennis uitbreiden? Wil je vrijwilligers, begeleiders of andere partners versterken? Goed nieuws: dit voorjaar kan je bij ons infosessies en webinars volgen. Noteer de data al in je agenda of op je kalender. Hou onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

kalender en zandloper

Ons programma voor het voorjaar:

 • Maandag 24 april 2023 van 14.00 tot 15.15 uur: webinar 'Hoe leren volwassenen Nederlands?' - krijg informatie over mogelijke drempels in het leerproces & tips over hoe je als Nederlandstalige kan helpen - via Teams

Je kan die dag voor 1 van beide infosessies inschrijven, of voor allebei.

 • Woensdag 10 mei 2023 van 19.00 tot 20.15 uur: webinar 'Duidelijk geschreven taal' - leer hoe je de schriftelijke communicatie in je club, vereniging of organisatie eenvoudiger kan maken - via Teams

Vragen? taalpromotie@derand.be

De infosessies en webinars zijn gratis.

Meer nieuws

 • Gordel pakt uit met opvallende nieuwigheden

  05/07/24

  Op zondag 1 september komt De Gordel met nieuwe activiteiten, met een focus op het groene en Vlaamse karakter van de Rand. Dit jaar is er voor het eerst ook een aanbod voor mensen met een verstandelijke beperking en straatsporten, inclusief een ‘slackline’ tussen de torens van het gemeentehuis in Dilbeek. Inschrijven kan nu. 'Iedereen is welkom om de Vlaamse Rand te vieren', zegt minister Ben Weyts. Voor elke deelnemer planten we een extra boom of struik. Maak de Rand groener!

 • Vacature verantwoordelijke gemeenschapscentrum

  03/07/24

  Voor GC de Kam in Wezembeek-Oppem zoeken we een verantwoordelijke voor het gemeenschapscentrum. Wil jij graag een job waarin je kan focussen op gemeenschapswerking en waarbij je de leiding hebt over een klein team van 6 medewerkers, dan is deze job iets voor jou.

 • Vacature stafmedewerker ICT

  28/06/24

  Vzw ‘de Rand’ zoekt een enthousiaste collega die energie krijgt van het inzetten van zijn/haar globale ICT-skills in een uitdagende en multisite (#8 locaties) omgeving. Onze ideale collega is een teamspeler die zelfstandig werkt en ook regelmatig op pad is om technische ondersteuning te bieden en ICT-oplossingen te implementeren op verschillende locaties. Daarom moet de stafmedewerker ICT op maat kunnen communiceren met collega's en externe stakeholders, én kennis kunnen overbrengen over nieuwe technologieën en ICT-oplossingen.