Infodagen lessen Nederlands

16/08/22

In augustus en september zijn er infodagen over de lessen Nederlands.

Ken je iemand die Nederlands wil leren of oefenen? Geef dan het gratis nummer 0800 123 00 door. Via dat nummer kan je een afspraak maken met het Agentschap Integratie en Inburgering. Je kan ook online een afspraak maken via www.infonl.be.

Je kan op de infodagen in augustus of september informatie vragen en eventueel een niveautest afleggen. Op de meeste locaties kan je ook meteen inschrijven voor een cursus. De data en locaties van de infodagen staan op www.infonl.be

Meer nieuws

 • Taalpromotie
  webinar oefenkansen kinderen

  Webinar: oefenkansen Nederlands in de vrije tijd van kinderen

  20/09/22

  Las jij onze visietekst over oefenkansen in de vrije tijd van kinderen al?
  Bij die visietekst hoort ook een handleiding waarmee je lokaal een oefening kan doen. Daarin breng je eerst je aanbod en je doelgroep goed in kaart om vervolgens te kijken of er eventueel hiaten in het aanbod zitten, je een bepaalde doelgroep niet bereikt, de ondersteuning van begeleiders op maat is, je communicatie naar ouders toegankelijk is …

   

 • Uit het centrum
  Vacature

  Vacature theatertechnieker

  14/09/22

  Wij zijn op zoek naar een theatertechnieker voor GC de Zandloper in Wemmel en de centra van vzw 'de Rand'. Interesse? Laat het ons weten!

 • Taalpromotie
  voetbalcoach

  'Training geven in het Nederlands': 2 nieuwe lessenreeksen

  07/09/22

  In oktober 2022 starten 2 nieuwe lessenreeksen 'Voetbaltraining geven in het Nederlands'.

  In 2021 werd een pilootproject in Sint-Pieters-Leeuw succesvol afgerond. Vanuit die positieve ervaring én de specifieke noden bij voetbalclubs organiseren we ook dit jaar enkele opleidingstrajecten.