Studiedag 'Onderwijs in de Rand'

22/03/23

BRIO organiseert op woensdag 19 april een studiedag in GC de Moelie in Linkebeek.

De snelle demografische evoluties in de Vlaamse Rand stellen het onderwijs voor uitdagingen. Tijdens de studiedag van BRIO op woensdag 19 april komen 2 thema’s aan bod:

  1. de overgang van basis- naar secundair onderwijs
  2. jongeren in de Vlaamse Rand

Lees meer over het programma en schrijf je in.

Directies en coördinatoren van de secundaire scholen in het arrondissement Halle-Vilvoorde kunnen die dag een netwerkmoment bijwonen. Lees meer.

Meer nieuws

  • de Gordel

    Gordel jij mee op zondag 1 september?

    18/04/24

    Op zondag 1 september sluiten we de zomer, zoals de traditie het wil, af met een fijne familiedag tijdens De Gordel. Wie mee wil gordelen kan net zoals de voorbije jaren terecht in het Provinciedomein in Huizingen. Daarnaast zal Dilbeek dit jaar de focusgemeente zijn.

  • Vacature

    Vacature schoolondersteuners secundair onderwijs (vast/vervanging)

    15/04/24

    Vzw ‘de Rand’ zet in opdracht van de Vlaamse overheid en de provincie Vlaams-Brabant in op het Nederlands als verbindende taal én op gemeenschapsvorming in de Vlaamse Rand. Dat gebeurt via 5 pijlers, waaronder taalpromotie. Het team taalpromotie ondersteunt lokale besturen, scholen en organisaties met trajecten en acties die inzetten op uitdagingen op het vlak van de talendiversiteit en oefenkansen Nederlands. Voor die opdracht zoeken wij 2 schoolondersteuners.

  • vzw 'de Rand'

    Jaarbeeld 2023

    15/03/24

    2023. Een jaar van groei en succes voor vzw 'de Rand'. We zijn trots op de behaalde resultaten en sterke samenwerkingen. We zijn klaar voor nieuwe uitdagingen en kansen. Lees hier ons jaarverslag!