Cd's met liedjes voor volwassenen

Hand steekt cd in cd-speler
  • Het beste van de Bonski's - 10 jaar muziek voor wie Nederlands leert: de mooiste liedjes van 10 jaar Lennaert en de Bonski’s, én 3 nieuwe songs. In het cd-boekje staan taalspelletjes om Nederlands te oefenen. Er zijn ook nog andere liedjes en oefeningen. Met Lennaert Maes (zang en gitaar), Andrei Bonski (zang, mandoline, tenorgitaar, viool, toetsen) en Kriss CCCP Bonski (zang, bas en percussie).

  • De Bonski’s gaan voor goud!: een mini-cd bij het stripverhaal ‘De Bonski’s gaan voor goud!’. De strip vertelt een zot avontuur over het leven van de Bonski's, met taalspelletjes en enkele nieuwe liedjes. Met Lennaert Maes en Andries Boone.
Artiesten op een podium met publiek
  • Lennaert & de Bonski’s kennen hun wereld: op deze cd zingen cursisten Nederlands een Nederlandstalige versie van een bekend lied uit hun thuisland. Deze liedjes zijn aangevuld met liedjes van vorige cd’s van Lennaert en de Bonski’s en enkele nieuwe nummers. Met Lennaert Maes (zang en gitaar), Andrei Bonski (mandoline, viool en Rhodes), Kriss CC Bonski (contrabas en percussie).

  • Spreek het uit: op de cd ‘Spreek het uit’ werkt Lennaert Maes op de verstaanbaarheid van de Nederlandstalige liedjes en de articulatie van het Nederlands. Met Lennaert Maes (zang en gitaar), Andrei Bonski (mandoline, viool en Rhodes), Kriss CC Bonski (contrabas en percussie).