Webinars sport

In een club is soms 1 bestuurder of trainer geïnteresseerd in een specifiek thema. Daarom organiseren wij open webinars over diverse thema's. Deelnemers krijgen tips, inspiratie en voorbeelden om in hun club om te gaan met de talendiversiteit en om het Nederlands in te zetten als verbindende taal.

Trainster spreekt met kinderen

Duidelijk communiceren met alle leden

Zo veel mogelijk een gemeenschappelijke taal gebruiken draagt bij aan een vlotter verloop van de training en de wedstrijd.

Tijdens dit webinar krijgen trainers en andere geïnteresseerden informatie en concrete tips.

Met de tips zorgen trainers ervoor dat alle leden hun instructies begrijpen en betrokken zijn, ook wie nog niet zo veel Nederlands begrijpt en spreekt.

inschrijvingsformulier

Inschrijven in je sportclub

Bestuursleden en andere geïnteresseerden krijgen info en inspiratie om even stil te staan bij de huidige inschrijvingsprocedure van hun club.

In dit webinar komen onder andere tips, voorbeelden en een checklist aan bod.

Een vlotte inschrijving met heldere informatie en een goede aanpak zorgen voor een geslaagde start van een nieuw seizoen.

gesprek met ouders

Duidelijk communiceren met alle ouders

Voor een vlotte organisatie van een sportclub, is een goede communicatie met ouders cruciaal. Soms zijn er ouders die nog geen of weinig Nederlands begrijpen en spreken.

In dit webinar krijgen bestuursleden, trainers en andere vrijwilligers tips en voorbeelden om vlot te communiceren met álle ouders.

De betrokkenheid van ouders start immers met toegankelijke en heldere communicatie.