Aanbod taalpromotie

Samen met lokale besturen versterken we sportclubs, speelpleinwerkingen, verenigingen, cultuur- en gemeenschapscentra, bibliotheken, scholen ... Dat doen we o.a. via workshops en ondersteuningstrajecten op vraag en op maat van lokale besturen, verenigingen en organisaties. We ontwikkelen ook methodieken, tips en materialen waarmee ze zelf aan de slag kunnen.

 • Mensen wandelen samen

  Workshop 'Wat is een doe-oefenkans?'

  Nederlands oefenen kan niet enkel in conversatietafels, maar ook in doe-oefenkansen. Zelfs mensen die de taal nog niet zo goed begrijpen of spreken, kunnen hun Nederlands oefenen tijdens laagdrempelige activiteiten. Wil jij graag leren hoe je op een goede manier zo'n doe-oefenkans organiseert? Volg deze workshop.

 • Mensen babbelen in groep

  Workshop 'Wat is een kwaliteitsvolle oefenkans'?

  Begeleid je als vrijwilliger of professional een oefenkans Nederlands voor volwassenen? Of organiseer je er eentje? Wil je graag weten hoe je die oefenkans zo kwaliteitsvol mogelijk kan maken?

 • Mensen zitten aan tafel en praten

  Workshop oefenkansen

  In deze workshop overlopen we samen met de deelnemers nuttige tips om een oefenkans Nederlands kwaliteitsvol en toch plezierig te maken. De deelnemers maken kennis met verschillende methodieken en materialen.