vzw 'de Rand' Taalpromotie

Vormingsaanbod voorjaar 2024

11/12/23

Is jouw goede voornemen voor 2024 nog iets bijleren? Noteer dan nu al de data van onze infosessies, workshops en webinars in het voorjaar van 2024. Wil je graag dat je vrijwilligers, begeleiders, collega's of andere partners ook een van onze vormingen volgen? Stuur de info dan door naar hen.

Pijlen in alle richtingen

Gratis infosessies en webinars in het voorjaar van 2024:

Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele informatie mist? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer nieuws

 • Vacature

  Vacature stafmedewerker

  15/02/24

  Als stafmedewerker bij GC de Zandloper ben jij de spil die de school- en familieprogrammatie vormgeeft en gemeenschapsvormende projecten moeiteloos laat draaien. Vergroot ons netwerk, trek nieuwe samenwerkingspartners aan en ontwikkel initiatieven voor de integratie van anderstaligen. Ben jij de creatieve denker en efficiënte doener die we zoeken?

 • Vacature

  Vacature logistiek-technisch medewerker

  12/02/24

  Hou je van een afwisselend takenpakket, een flexibel werkrooster, heb je een hart voor het gemeenschapsleven en cultuur en heb je talent voor techniek en onderhoud? Twijfel dan niet en stel je kandidaat voor deze allround functie van logistiek-technisch medewerker.

 • Gemeenschapscentra
  vzw 'de Rand'
  Taalpromotie
  Zangers voorstelling 'Dag vreemde man'

  Dag vreemde man - liedjes en levensverhalen

  05/02/24

  Op 9 februari 2024 gaat 'Dag vreemde man' in première in Het Bolwerk in Vilvoorde. Je kan de voorstelling later dit voorjaar ook in andere cultuur- en gemeenschapscentra in de Vlaamse Rand zien.