Tweede inspiratiedag Vlaamse Rand

04/05/23

Het Agentschap Binnenlands Bestuur nodigt je uit voor de tweede inspiratiedag Vlaamse Rand op dinsdagnamiddag 20 juni in CC ’t Bolwerk in Vilvoorde.

inspiratiedag Vlaamse Rand

De Vlaamse Rand is een regio waar diverse gemeenschappen wonen en leven. Hoe verbind je die gemeenschappen en zorg je voor sociale cohesie? Tijdens deze inspiratiedag staat het thema gemeenschapsvorming centraal.

Je luistert naar verhalen via een gevarieerd programma met boeiende informatiesessies, interessante debatten, pakkende getuigenissen en verrassende ontmoetingen. Wil jij weten hoe je gemeenschappen in de regio nog meer kan verbinden? Laat je inspireren, deel zelf ook je verhaal en leer collega’s en partners nog beter kennen.

Lees meer over het programma en schrijf je in. 


Dit is een organisatie van het Agentschap Binnenlands Bestuur i.s.m. vzw ‘de Rand’, de provincie Vlaams-Brabant, het Agentschap integratie en inburgering en Avansa Halle-Vilvoorde.

Meer nieuws

 • vzw 'de Rand'

  Jaarbeeld 2022

  16/04/23

  We hebben het voorbije jaar niet stilgezeten. We schreven, organiseerden, informeerden, investeerden, renoveerden, fietsten, liketen ... Kortom, het hele team van vzw 'de Rand' heeft er een productief jaar van gemaakt. Aan de hand van een 40-tal cijfers, feiten en weetjes blikken we terug op de hoogtepunten van 2022.

 • Studiedag 'Onderwijs in de Rand'

  22/03/23

  BRIO organiseert op woensdag 19 april een studiedag in GC de Moelie in Linkebeek.

   

 • Taalpromotie

  Open aanbod voor secundaire scholen

  22/03/23

  In 2023 ontwikkelt vzw ‘de Rand’ een open aanbod voor leerkrachten, directies en andere medewerkers van secundaire scholen in de 35 gemeenten van het arrondissement Halle-Vilvoorde.