Gemeenschapscentra Vacature

Gezocht: caféuitbater met huisbewaardersfunctie

12/11/23

Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor haar eetcafé in het plaatselijke gemeenschapscentrum de Moelie.

het café van GC de moelie
© Pol Viaene

Het eetcafé is een levendige ontmoetingsplaats in het hart van Linkebeek, een groene gemeente op een boogscheut van Brussel. We verwachten een klantvriendelijke houding ten opzichte van bezoekers en verenigingen. Er is ook ruimte om eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan open voor suggesties.

De café-uitrusting met ingerichte keuken is aanwezig en een ruime uitbaterswoning staat ter beschikking.

Geïnteresseerd?

Vraag snel de infobundel op en stuur je kandidatuur met cv en motivatiebrief uiterlijk op 15 december naar Stefaan Gunst, Kaasmarkt 75, 1780 Wemmel, stefaan.gunst@derand.be, 0495 15 04 90. De infobundel is ook verkrijgbaar aan het onthaal van GC de Moelie.

Meer nieuws

 • Vacature

  Vacature medewerker administratie en communicatie

  20/11/23

  Als medewerker administratie en communicatie verzorg je het onthaal in GC de Boesdaalhoeve. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. In je takenpakket zitten zowel administratieve, communicatieve, financiële en logistieke opdrachten die zorgen voor een vlotte werking van het gemeenschapscentrum.

 • schooljaar van het Nederlands

  Schooljaar van het Nederlands

  08/11/23

  Vlaams onderwijsminister, Ben Weyts, maakt van 2023-2024 het schooljaar van het Nederlands. In dat schooljaar rolt hij initiatieven die het Nederlands van de leerlingen versterken uit. De focus op het Nederlands sluit aan bij onze opdracht om de secundaire scholen in de Vlaamse Rand en Halle te ondersteunen (Boest je school).

 • Taalpromotie

  Vormingsmarathon voor secundaire scholen

  30/10/23

  Ben je een leerkracht, directielid of andere medewerker in een secundaire school in het arrondissement Halle-Vilvoorde? Schrijf je dan in voor gratis workshops, webinars en collegagroepen. Naast het versterken van je kennis, deel je ook praktijkervaring met andere scholen.