submenu

Vacature: schoolondersteuners - 07/06/2022

Ondersteuning taalbeleid secundair onderwijs

Als schoolondersteuner maak je deel uit van het taalpromotieteam en neem je een rol op in de opdracht om secundaire scholen in de Vlaamse Rand en Halle te ondersteunen op het vlak van taalbeleid, ouderbeleid en Nederlands buiten de schooluren.

Vanaf 2022 neemt vzw ‘de Rand’ een nieuwe opdracht op om secundaire scholen te ondersteunen op het vlak van taalbeleid, ouderbeleid en Nederlands buiten de schooluren. Naast het aanbieden van een vormingsaanbod, zet ‘de Rand’ vanaf september ook schoolondersteuners in de scholen in. Alle scholen in de Vlaamse Rand en Halle kregen tot en met 1 juni de kans om een ondersteuningsvraag in te dienen. De interesse en het enthousiasme bij schoolteams is groot. Veel scholen dienden een aanvraag in en willen vanaf volgend schooljaar samen met ‘de Rand’ aan de slag. Daarom is ‘de Rand’ op zoek naar extra schoolondersteuners. Meer info over de ondersteuning van secundaire scholen vind je hier.

Wil je graag als schoolondersteuner aan de slag bij vzw 'de Rand'? Dat kan!
Momenteel hebben vooral scholen uit de Noordrand en de Zennevallei een ondersteuningsvraag ingediend. Je regio is dit jaar prioritair Halle en Dilbeek. Ook andere locaties zijn bespreekbaar. 
Lees hier de vacature.

Wil je meer info? Stuur een e-mail naar secundaironderwijs@derand.be of contacteer Hilde Leon 0476 70 54 45.