submenu

Toolkit voor sportclubs - 26/05/2021

Een snelle toegang tot inspiratie en informatie

In het najaar van 2019 lanceerde vzw ‘de Rand’ de website www.boestjesportclub.be. Daar vinden sportclubs en andere sportpartners filmpjes, tips, inspiratie en praktijkvoorbeelden over het omgaan met Nederlands en andere talen in de sportclub.

Vzw ‘de Rand’ werkt aan nog meer achtergrondinformatie, uitgewerkte voorbeelden en inspiratie. Vanaf nu vind je de uitgewerkte documenten en voorbeelden snel terug in een toolkit op de website. De toolkit is voorzien van informatie voor bestuurders, trainers en jeugdcoördinatoren. Ga zeker al eens kijken en hou de website in de gaten. De komende weken komt er nog heel wat informatie bij in de toolkit.
 

Ben je op zoek naar een specifiek voorbeeld? Heb je nood aan meer achtergrondinformatie over een bepaald thema? Heb je zelf een goed voorbeeld uitgewerkt? Laat het ons weten, stuur een e-mail naar boest@derand.be.

www.boestjesportclub.be 
 

Het Boest-team werkt nog aan drie filmpjes die omwille van de coronamaatregelen vertraging opliepen. Hopelijk kan de filmploeg binnenkort opnieuw het veld op bij clubs in de Vlaamse Rand.