submenu

Nieuws over Boest - 25/03/2021

Samen scoren met Nederlands

Boest ondersteunt sportclubs in het omgaan met de talendiversiteit op en naast het veld. De ontwikkeling van Boest ziet er omwille van corona iets anders uit. Maar we zitten niet stil.

Heel wat clubwerkingen zijn opgeschort of verlopen anders dan anders. De opname van drie filmpjes ligt dus even stil. We bereiden intussen alternatief beeldmateriaal voor met sportclubs uit de Vlaamse Rand, ontwikkelen extra uitgewerkte voorbeelden die je kunnen inspireren en een label voor clubs die met Boest aan de slag zijn én we lanceren binnenkort een toolkit op de website.


Ben je benieuwd naar wat Boest betekent voor wie er vandaag mee aan de slag is?
Binnenkort stellen we je graag aan enkele getuigen voor. Misschien herken je op de foto’s hieronder waar we zijn en wie aan het woord komt.
Blijf op de hoogte, surf naar www.boestjesportclub.be en laat je e-mailadres achter. Zo blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe informatie. Of hou onze Facebookpagina in de gaten voor alle nieuwtjes over Boest: www.facebook.com/vzwderand.be.


Bereid je de inschrijvingen voor het volgende seizoen van je club voor?
Neem dan even deze checklist bij de hand. Hij helpt je nadenken over je inschrijvingsprocedure en de voorbereiding ervan.


Bereid je communicatie met de ouders voor?
Zorg er dan voor dat je communicatie helder en toegankelijk is voor alle ouders. Bekijk de tips en voorbeelden onderaan op deze pagina.


Hoe bereid je je voor op het onthaal van nieuwe leden?
Zorg ervoor dat nieuwe leden zich snel welkom voelen in je club, dat ze weten wie wie is, waar de kleedkamers zijn, wat je van hen verwacht, welke clubwaarden er leven .... Laat je inspireren door dit filmpje en de bijhorende tips.

 

Info

www.boestjesportclub.be

boest@derand.be

02 568 01 78