submenu

Cd - Het beste van de Bonski's - 17/09/2019

10 jaar muziek voor wie Nederlands leert!

VANAF 1/10/2019 VERKRIJGBAAR - De cd brengt de mooiste liedjes van de afgelopen 10 jaar, én 3 nieuwe songs. Ideaal voor wie op een prettige manier Nederlands wil leren.

Zanger Lennaert Maes brengt samen met de Russische broers Bonski al 10 jaar voorstellingen voor wie Nederlands leert. Ze maakten 5 muziekvoorstellingen, 4 cd’s en 1 stripverhaal voor studenten Nederlands en speelden intussen voor meer dan 25.000 mensen in 10 verschillende landen waar Nederlands wordt geleerd! Zo werden de Bonski's een echte merknaam voor studenten Nederlands.

Het beste van de Bonski's - 10 jaar muziek voor wie Nederlands leert! is het sluitstuk van 10 jaar samenwerking met vzw ‘de Rand’ en de Taalunie. Op de cd staan de mooiste liedjes van de afgelopen 10 jaar, én 3 nieuwe songs. De cd is geschikt voor zowel cursisten om thuis te beluisteren, als voor leerkrachten om te gebruiken in de klas, ook los van de voorstellingen. De cd wordt aangevuld met gratis lesmateriaal voor leerkrachten en taalspelletjes voor de cursisten. In het cd-boekje staan bij de eerste liedjes van de cd taalspelletjes. Op www.bonski.be/oefeningen vinden cursisten ook bij de andere liedjes oefeningen.

Voor wie Nederlands wil leren op een prettige manier, zijn de cd's en de voorstellingen van Lennaert & de Bonski's ideaal.

Cd’s bestellen: bernadette.vriamont@derand.be - T 02 456 97 84
De cd kost 5 euro/stuk + verzendkosten.

Lesmateriaalwww.bonski.be/oefeningen -  bernadette.vriamont@derand.be

Info en boekingen: www.bonski.be  -  wespvzw@gmail.be.