submenu

Nieuwe theaterproductie voor kinderen - 03/04/2019

Op maandag 25 maart ging 'Chica en Flicka', de nieuwe productie voor kinderen van Theater van A tot Z, in première in GC de Kam in Wezembeek-Oppem.

Deze voorstelling voor kinderen van 6 tot 10 jaar gaat over anders zijn. In een regie van Walter Janssens komt de poëzie van Geert De Kockere tot leven. Deze voorstelling met Jorka Decroubele en Eva De Roovere is ook geschikt voor kinderen met een andere thuistaal.

Kinderen beleven de wereld allemaal op hun hoogsteigen manier. Ze horen, zien, voelen, praten of proeven anders dan hun vriendjes. En soms krijgen ze zo veel prikkels dat ze tilt slaan.

Ook Chica en Flicka verschillen erg van elkaar. Maar met muziek en poëzie weten ze toch een brug te slaan tussen hun verschillende leefwerelden. En zo ontdekken ze dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze op het eerste gezicht dachten. Conclusie: iedereen is anders, en toch hetzelfde!

Wil je de voorstelling graag boeken? Neem een kijkje op de website van Theater van A tot Z.

Deze productie kwam tot stand met steun van vzw 'de Rand', de Taalunie, Fast Forward vzw, Dreamland en de Orde van den Prince Vilvoorde.