submenu

IGS Vrije Tijd Druivenstreek - Avond van de helden, avond van de vrijwilligers
de bosuil

inspiratieavond

INSPIRATIEAVOND 

Omdat ook in 2022 het verengingsleven en vrijwilligerswerk onder druk blijft staan, willen we de vrijwilligers uit onze regio ondersteunen. Dit doen we met een gratis inspiratieavond voor al onze vrijwilligers!

‘Avond van de helden, avond van de vrijwilligers!' combineert een interessante lezing met een netwerkmoment. Marianne Cap van ‘Vrijwilligerswerkwerkt’ komt langs en zal het onder andere hebben over het werken met vrijwilligers in coronatijden, het motiveren van vrijwilligers en het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. Kortom, een motiverende ‘peptalk’ voor en over het vrijwilligerswerk, en interessant voor elke vereniging!

Nadien zetten we de UiTPAS Druivenstreek graag nog eens in de kijker, en hoor je meer over hoe je hier gebruik van kan maken. Afsluiten doen we met een gezellig netwerkmoment tussen pot en pint, in de mate van wat op dat moment mogelijk is volgens de geldende coronaregels.

Er kunnen maximaal 200 personen deelnemen aan deze inspiratieavond, en daarom vragen we je om vooraf in te schrijven via deze pagina.

Deze avond wordt georganiseerd door de intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeenten Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en vzw ‘de Rand’.

www.debosuil.be/files/flyer-vrijwilligers.pdf

tickets

praktische info

contactgegevens

GC de Bosuil

adres

GC de Warandepoort
Markt 7B
3080 Tervuren

prijs

  • gratis
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.