submenu

Brussels Volkstejoêter - oscar
de zandloper

De voorstelling van 20/2 is uitverkocht. Wil je graag op de wachtlijst staan, klik dan op de ticketknop. 

Voor deze voorstelling heb je een CST (Covid Safe Ticket) nodig. Alle info vind je hier. 

Het BVT komt voor de 25e keer naar de Zandloper! Dat vieren we met de theaterkomedie van formaat ‘Oscar’ van Claude Magnier, in een verbrusseling van Marc Bober.  

Christian werkt al vier jaar bij meneer Barnier, een schatrijke zeepfabrikant, en is daar opgeklommen tot de rechterhand van de baas. Christian vraagt Barnier om opslag, omdat hij wil trouwen met een meisje uit de betere klasse. Na veel vijven en zessen krijgt hij zijn opslag. Maar Barnier krijgt een hysterische toeval als hij verneemt dat het zijn dochter is met wie Christian wil trouwen. Tot overmaat van ramp vertelt Christian dat hij Barnier voor ruim 30 miljoen bestolen heeft. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht die hij bewaart in een koffertje. Hij wil ze als huwelijkscadeau geven aan de dochter van Barnier.

Een komedie met echte en valse koffertjes, echte of gespeeld zwangere dochters, een chauffeur die heel vreemd uit de hoek komt en een masseur met principes.


Cast: Stef Van Litsenborgh, Gertjie Bryssinck, Karlien Figeys, Patrick Peeters, Luc Christiaens, Anouk Van Doosselaer, Ani Leroy, Kurt Parewyck, Patricia Vandekelder, Robert Delathouwer
decor en licht: Marc Cnops, kostuums: Marnik Baert, rekwisieten: Hélène Meylemans, grime: Gerlinde Vervenne, foto: Guido Van den Troost

tickets

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 19 euro
  • voorverkoop: 17 euro
  • abo 6: 16 euro
  • abo 10: 15 euro