submenu

Workshops MUZIEK - Mooss
de bosuil

Voor de workshop van Mooss: Theater kan je kiezen tussen 3 workshops:

1e Graad: Binnen het uur... een partituur (foto):
Zomaar iets neuriën onder de douche. Of fluiten op de fiets. Een melodie uit hetniets, maar hoe hou je die bij? Je maakt een partituur zodat je die melodie morgen opnieuw kan ontdekken: wie speelt wat, en waar, wanneer en hoe? Uiteraard leer je niet op een uur hoe je noten moet schrijven, maar je vindt er wel een heel erg goed alternatief voor.
Meer nog: jouw partituur klinkt niet alleen mooi, ze ziet er nog eens cool uit!

2e Graad: Dirigent van een vent:
Wat doet die vent die daar altijd voor een orkest staat te zwaaien en te wijzen? Dat kom je zo te weten. Meer nog, je gaat zelf voor een orkest staan om te dirigeren. En waar haal je dan ook weer dat orkest vandaan? Wel, dat is de rest van de groep! En zo heb je je handen dus letterlijk en figuurlijk vol.

3e Graad: Muziek elektroniek:
Elektronische klanken zijn niet meer weg te denken uit de muziek. Luister naar eender welke composities, klassiek of pop, voorbeelden genoeg. Maar, hoe werkt dat? Welke principes worden er gebruikt om die klanken te maken? We ondervinden aan den lijve wat een loop is en hoe delay precies werkt. Onze klanken worden de aandrijving van een heel arsenaal robots. Hoe klinkt die van jou?

Prijs? 120 euro per begeleider (Max. 20 lln)

Wanneer? Je kan bij inschrijving een voorkeur datum en tijdstip opgeven. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

  • Maandag 4 of donderdag 7 mei 2020 om 9.30 u. of om 13.00 u.

tickets

praktische info

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse