submenu

'Van Voners tot Van Hautem' met de Overijse Concert Band - Franse & Nederlandse parels met orkest
de bosuil

Tv-icoon Johny Voners en chanteuse Micheline Van Hautem ontmoeten elkaar opnieuw op het grote podium, ondersteund door de Overijse Concert Band. Iedereen weet ondertussen dat ‘Xavierke’ in zijn vrije tijd heel graag zingt, en het nog goed kan ook. Hij toert al jaren met zijn Aznavour-repertoire in originele en vertaalde versies. Micheline Van Hautem groeide uit tot een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Ze mocht de voorbije jaren schitteren aan de zijde van Zjef Vanuytsel en van Jacques Brels neef Bruno.

De twee grote liefhebbers van het Franse chanson zongen enkele jaren geleden in een programma over Joe Dassin. Daar hebben ze elkaar gevonden, en nu komen ze terug met een mix van Nederlandstalige en Franstalige parels. Aznavour, Shaffy & List, Maurane, Brel … Allemaal passeren ze de revue. Het perfecte recept voor een warm winterconcert. Proef de beste muziek, op smaak gebracht met speelplezier.

tickets

praktische info

genre

Abo 19-20

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse

prijs

  • Kassa: 14 euro
  • Voorverkoop: 12 euro
  • Abotarief: 10 euro
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.