submenu

Workshops AUDIOVISUELE - Mooss
de bosuil

Voor de workshop van Mooss: Audiovisuele kunsten kan je kiezen tussen 3 workshops:

1e Graad: How to make how to filmpjes (foto):
Hoe maak je goud? Hoe laat je een taart ontploffen? Hoe verleid je een jongen/meisje? We vertrekken vanuit de populaire ‘how to’- filmpjes waar YouTube vol mee staat. Het enige verschil is dat we de absurditeit bewust gaan opzoeken, in navolging van The Muppets en Vegan Black Metal Chef. We verzinnen de gekste instructiefilmpjes en delen ze met de wereld.

2e Graad: Levende letters:
Veel beeldende kunstenaars combineren beeld en tekst. Denk maar aan Marcel Broodthaers, René Magritte of John Baldessari. In deze workshop maak je foto’s van prenten en/of tekst uit kinderboeken en kunstwerken. Die combineer je tot nieuwe gehelen van beeld en tekst. Als je die foto’s na elkaar laat zien, krijg je een poëzie-film. vast op foto? Waarom blijft die altijd maar bewegen? En waarom is links plots rechts en rechts plots links? We spelen met onze eigen reflectie en schaduw. Foto’s maken in spiegels en spiegelende materialen. Telkens anders dan anders.

3e Graad: Hé, ken ik jou van ergens?:
Iedereen doet het wel eens. Stiekem of net heel bewust jezelf in de spiegel bekijken. Even de mondhoeken controleren. Je lippen tuiten. Het is een klein kunstje. Maar hoe leg je die persoon die naar je terug staart ook vast op foto? Waarom blijft die altijd maar bewegen? En waarom is links plots rechts en rechts plots links? We spelen met onze eigen reflectie en schaduw. Foto’s maken in spiegels en spiegelende materialen. Telkens anders dan anders.

Prijs? 120 euro per begeleider (Max. 20 lln)

Wanneer? Je kan bij inschrijving een voorkeur datum en tijdstip opgeven. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

  • maandag 23 maart 2020 om 9.30 u. of om 13.00 u.
  • donderdag 26 maart 2020 om 9.30 u. of om 13.00 u.
  • vrijdag 27 maart 2020 om 9.30 u. of om 13.00 u.

tickets

praktische info

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse