submenu

Workshops DANS - Mooss
de bosuil

Voor de workshop van Mooss: Theater kan je kiezen tussen 3 workshops:

1e Graad: Van A tot Zet (foto):
Wist je dat de letters van het alfabet kunnen dansen? We gaan op onderzoek en bewegen volgens hun vorm, plaats, klank of gevoelens. We maken kennis met de overmoedige A, de felle F, de rollende R en de stijve I. Samen spelen we Rad van Fortuin en bewegen we ons volgens verschillende zinnen. Als inspiratie gebruiken we het boek ‘Van A tot Zet’ van Wally De Doncker.

2e Graad: Van stadion tot dans:
Een absurde estafette lopen, spurten in slow motion, zwemmen zonder water, bewegen volgens het ritme van een botsende basketbal ...
In deze workshop laten we ons inspireren door alle soorten sporten, van voetbal tot kleiduifschieten. We ensceneren absurde sportwedstrijden, spelen met de fastforward- en rewindknoppen van ons lichaam en bedenken originele HAKAfrases. Sport als basis voor een energieke choreografie!

3e Graad: Let's beat it!:
Hoe leg je uit wat ritme is? Je voelt het tot in je vingertoppen. Het ligt op het puntje van je tong. En toch! Voelen we allemaal eenzelfde ritme aan? In deze workshop ligt de focus op de wisselwerking tussen dans en muziek. Om de perfecte, of net niet perfecte, timing. Hoe groot is de kracht van de beat? En kan een plotse, oorverdovende stilte niet evenveel betekenen? We experimenteren actief met beweging en geluid.

Prijs? 120 euro per begeleider (Max. 20 lln)

Wanneer? Je kan bij inschrijving een voorkeur datum en tijdstip opgeven. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

  • Vrijdag 7 februari 2020 om 9.30 u. of om 13.00 u.

tickets

praktische info

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse