submenu

Workshops THEATER - Mooss
de bosuil

Voor de workshop van Mooss: Theater kan je kiezen tussen 3 workshops:

1e Graad: Tadaa! (foto):
Altijd al eens een onhandige ridder, ijdele dwerg, norse prinses of goede fee willen zijn? Dit is je kans! Ga samen met de rest van de groep op zoek naar allerlei mooie, lelijke, gekke en onverwachte personages. Je onderzoekt hoe ze lopen, praten, dansen en lachen. Ontwikkel je eigen personage en breng hem/haar tot leven.

2e Graad: Superhelden kakken ook:
Wat doen superhelden wanneer ze de wereld niet hoeven te redden? Een krantje lezen in de ochtend misschien. Uitzieken in bed van een griepje. Of hebben superhelden ook wel eens last van verveling? Wat als deze stoere helden ook een grote angst hebben. Misschien heeft Spiderman wel schrik voor spinnen en staat Batman liever niet op hoge ladders te wiebelen. Of wat als Batman en Robin eigenlijk verliefd op elkaar zijn? Door middel van allerlei theateropdrachten, zowel fysiek als tekstueel, creëer je je eigen superheld en bedenk je zijn of haar krachten. Je verzint te gekke avonturen en vreemde belevenissen en ontdekt dat superhelden met een klein hartje ook keistoer kunnen zijn.

3e Graad: Groot, groter, grootst:
‘Overdrijven is een kunst’ zegt men wel eens. Dat is het ook. Met een portie lef en plezier zoek je naar hoe je zo luidruchtig en overdreven mogelijk kan acteren. Een theatraal gevecht, een overdreven liefdesscène of een dramatische doodsstrijd: het kan niet groot genoeg! Wees maar zeker dat de mensen op de laatste rij het ook goed zullen zien en horen!

Prijs? 120 euro per begeleider (Max. 20 lln)

Wanneer? Je kan bij inschrijving een voorkeur datum en tijdstip opgeven. Wij proberen hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

  • dinsdag 24 maart 2020 om 9.30 u. of om 13.00 u.
  • woensdag 25 maart 2019 om 9.30 u.

tickets

praktische info

adres

GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse